U ČEMU LEŽI TVOJA SNAGA?



Dobar je osećaj pogledati se u ogledalo i shvatiti da ti se dopada osoba koju tamo vidiš. Jos bolje je prisetiti se da nije uvek tako bilo.

Nije ta devojka ni sada savršena. Mogla bi da zategne to stomače i da više neguje svoju kosu, ali je sebe oslobodila pritiska da to mora da bude. Oslobodila se potrebe da bilo koga impresionira.

Još uvek ne ume jasno da definiše gde je krenula ali to vise ne zamera sebi. Zamenila je to osećajem vere da će svakako tamo stići u pravom trenutku.

Zna da je na njoj da osluškuje i prati svoj unutrašnji glas. Da neguje taj odnos sa sobom, jer što je više povezana sa centrom u sebi, više jasnoće dopušta u svoj život.
Tu je sva snaga i svi odgovori koji su joj potrebni.  U njoj, ne negde van.

Veruje da je sreća ovde i sada i na to podseća sebe u trenucima kad zaluta u ideje da će biti srećna kad bude "bila" ili "imala" nešto.
Veruje i da tu potrebu ima samo njen EGO i da je to sasvim u redu sve dok to ne meša sa svojom suštinom. Uči da je poenta uživati u putovanju.

To za nju ponekad znači staviti sebe i u ne tako prijatne situacije i proći kroz njih znajući da tada raste. Više ne iznuruje sebe pri donošenju odluka. Veruje da svaku ona sama pravi dobrom ili lošom. Sada nekako sve više veruje u ono što je jednom čula Možeš da budeš, imaš ili radiš sve sto poželiš"!

Rado i sa zadovoljstvom se osvrnem iza sebe! Pomislim „Koji put“...  Onda se osmehnem jer se setim da najbolje tek predstoji!
       
                                                 Tijana Stojković


Pišite nam teme o kojima bi ste volele da 
čitate, kao i sugestije na e - mail adresu
zenskisvetcasopis@gmail.com

Vaš, "Ženski svet". 💝

Коментари

Популарни постови са овог блога

KOJA JE CENA PRAĆENJA RIJALITI PROGRAMA?